1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

استیک قارچ

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Nov 16, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    مواد لازم :
    کره ۳ قاشق سوپخوری
    قارچ ۲۵۰ گرم
    گوشت مغز ران گوساله ۲۰۰ گرم
    فلفل قرمز ۰٫۲۵ قاشق مربا خوری
    آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری
    روغن ۲ قاشق سوپخوری
    آب مرغ ۲ فنجان
    خردل ۰٫۵ قاشق مربا خوری

    فلفل قدری
    نمک قدری

    طرز تهیه :
    قارچ را پس از شستن خرد کرده , در کره تفت می دهیم , آب مرغ را به آرد ذرت اضافه کرده , با کمب نمک و فلفل روی حرارت قرار داده , به هم می زنیم تا سس کمی غلیظ شود , در آخر قارچ را اضافه کرده , روغن مایع را در ماهیتابه چدنی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . گوشت را کمی با بیفتک کوب کوبیده , سپس خردل و فلفل را مخلوط کرده , با برس روی گوشت را می مالیم و گوشت را به این ترتیب مزه دار کرده , در ماهیتابه قرار می دهیم تا سرخ شود , سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم .

    در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.
     
    SHAPARAK و zhigol از این پست تشکر کرده اند.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447