1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

استيک زبان با سس قارچ

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Jun 3, 2012 در انجمن آشپزی مدرن

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [Broken External Image]:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    مواد لازم براي 3 نفر:

    زبان گوساله کوچک=1عدد

    برگ بو=1عدد

    سير=1عدد

    پياز=1عدد کوچک

    هويج=1عدد کوچک

    کرفس=نصف يک شاخه کوچک

    آب و نمک=به ميزان لازم

    مواد لازم سس قارچ:

    قارچ=1بسته

    آب ليمو=1قاشق سوپخوري

    رب گوجه فرنگي=1-2قاشق سوپخوري

    کره يا روغن=50گرم

    عصاره زبان (حاصل از پخت زبان)=1تايک و نيم پيمانه

    سس فلفل=1قاشق چايخوري

    فلفل دلمه اي قرمز(خلالي خرد شده)=يک هشتم عدد

    طرز تهيه:

    زبان راشسته زوايد آن را بگيريد .سپس آن را لوله کرده و به وسيله يک رشته ضخيم ببنديد ودر قابلمه قرارش دهيد.آب به اندازه اي که لازم است و نيز سبزيجات را اضافه کرده و بگذاريد تا حدود 3تا4 ساعت با حرارت کم بپزد .در آخر نمک را افزوده بعد از چند جوش از روي حرارت برداريد .زبان را از عصاره اش جدا کرده و بگذاريد تا کمي خنک شود ،سپس پوستش را گرفته و رشته را از دورش جدا سازيد .زبان را در سه حلقه برش زده و هرحلقه را در کره يا روغن ،تفت مختصري داده از تابه در آورده و کنار بگذاريد.

    در همان تابه قارچ را با آب ليمو تفت دهيد.سپس رب گوجه و سس فلفل را افزوده ،يک تفت ديگر داده عصاره زبان را اضافه کنيد.پس از چند جوش حرارت را خاموش کرده،خلال هاي نازک و بلند فلفل دلمه اي را بيفزاييد .زبان را در ظرف مناسبي کشيده و روي آن سس بريزيد.گواراي وجود!
     
    Admin از این پست تشکر کرده است.