1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آموزش و تهیه اصولی پیتزا مخصوص

شروع موضوع توسط بوق ‏Jan 9, 2014 در انجمن آشپزی مدرن

  1. [​IMG]




    طرز تهیه :

    ابتدا روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را باز کنید و به اندازه ظرف مخصوص طبخ پیتزا، خمیر را برش دهید.

    خمیر را کف ظرف قرار داده و سس را روی سطح خمیر بمالید. پس از آن لوبیا، فلفل دلمه‌ای، پیاز، فلفل قرمز تند، ریحان، کمی نمک و فلفل را روی خمیر بریزید. بعد پنیر پیتزا را روی آن بپاشید.
    بقیه خمیر را هم باز کنید و روی مواد بکشید. لبه خمیر را به هم بچسبانید. در ماهیتابه‌ای مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

    سپس پیتزا را به آرامی در روغن قرار دهید تا طلایی رنگ و پنیرها ذوب شود و به‌ صورت گرم پیتزا را با ماست سرو کنید.

    در صورتی که بخواهید پیتزا را در فر تهیه کنید با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه با همان ظرف مخصوص پیتزا در فر قرار دهید.


    مواد لازم :

    خمیر نان باگت : به اندازه یک نان
    کنسرو لوبیا چیتی و قارچ که سس آن کشیده شده باشد: یک قوطی
    سس کچاب فلفلی تند : 5 قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه قرمز : یک عدد متوسط
    پیاز خرد شده : یک عدد
    پنیر پیتزا رنده‌ شده : 100گرم
    پنیر چدار : 30 گرم
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    روغن مایع : به میزان لازم
    ریحان خردشده : 2 قاشق غذاخوری
     
    MR.Nimasr از این پست تشکر کرده است.