1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آموزش تهیه سوپ ماهیچه ( سوپ سرماخوردگی )

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    [​IMG]

    مواد لازم برای 3-4 نفر :

    ماهیچه گوسفندی که حداقل 100 گرم گوشت خالص داشته باشد یک عدد
    پیاز متوسط یک عدد
    هویج نسبتا بزرگ یک عدد
    ورمیشل دو مشت ( دو استکان پر )
    جعفری خرد شده دو استکان پر
    نخود یک استکان پر ( اگر سرفه می کنید



    طرز تهیه :

    گوشت را با پیاز خرد شده و نخود و دو کاسه بزرگ آب از صبح بگذارید تا 2-3 ساعت کاملا بپزد.گوشت در این سوپ در نهایت باید در دهان آب شود. یادتان باشد قرار است مریضی این را بخورد که حال جویدن زیاد ندارد!

    نخود قابل حذف است اما در طب سنتی آب نخود جوشیده برای سرفه خیلی مفید است.
    در نیم ساعت آخر پخت هویج را نگینی درشت خرد کرده به گوشت اضافه کنید تا بپزد . ( بچه که بودم مامانم هویج را حلقه های نازک خرد می کرد و در این سوپ می ریخت ).

    هویج که پخت ورمیشل را همراه نصف قرص استاک مرغ ( من در همه سوپها از استاک مرغ بجای نمک استفاده می کنم ) به سوپ اضافه کنید و بعد از 15-20 دقیقه جعفری خرد شده را اضافه کنید.

    پس از یکی دوجوش سوپ را سرو کرده با آبلیموی تازه میل نمایید.
    رنگ و عطر این سوپ و البته ویتامین ث فراوانش از جعفری است. من که پر جعفری اش را دوست دارم.
    در ضمن جعفری بیش از یکی دوجوش که بزند رنگش تیره می شود و خواصش کم.
    از آب قلم در این سوپ می توانید استفاده کنید ، آب قلم را در مواقع عجله می توانید برای درست کردن این سوپ بکار ببرید. البته با ماهیچه اش خوشمزه تره .