1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آموزش تزیین کیک و شیرینی مدل ابر و باد

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    آموزش تزیین کیک و شیرینی مدل ابر و باد

    [​IMG]
    با استفاده از خامه و مقداری رنگ خوراکی میتوانید اشکال ساده و زیبایی خلق کنید

    [​IMG]

    برای این تزیین شما به مقداری خامه یا باترکرم ، رنگ خوراکی ، قیف و ماسوره نیاز دارید

    چنانچه رنگ خوراکی مایع در دسترس ندارید میتوانید پودر رنگ خوراکی را با مقداری خامه مخلوط کنید



    [​IMG]


    با استفاده از قلمو دیواره های قیف را به رنگ مایع یا خامه رنگی آغشته کنید
    سپس خامه ساده را داخل قیف بریزید ( میتوانید از ترکیب خامه سفید و شکلاتی هم استفاده کنید )


    [​IMG]
    پس از ریختن خامه در قیف مقداری از ان را در ظرف خالی کنید تا رنگ ابر و باد بدست بیاید
    با فشارهای مداوم قیف طرح های نقطه ای روی کیک بزنید تا حالتی شبیه بوته گل داشته باشید

    [​IMG]
    در تزیین دیگر میتوانید نیم دایره های مارپیچی از مرکز به سمت بیرون کیک بزنید
    در مدل دیگر میتوانید با دایره های کوچک حالت هایی از موج های آبی ایجاد کنید

    [​IMG]
     
    FLOWER BUD از این پست تشکر کرده است.