• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آش گوشواره (آذربايجان – قفقاز)

ارسال ها
125
لایک ها
217
#1
مواد لازم براي خمير
تخم مرغ 1 عدد
نمک نصف قاشق چايخوري
آب يک دوم پيمانه
آرد 3 پيمانه

مواد لازم براي مواد مياني (کوفته سرگنجشکي)

گوشت چرخ کرده 200 گرم
پياز رنده شده 1 عدد
زرد چوبه مقداري
نمک و فلفل به‏ ميزان لازم

مواد لازم براي آش

رب‏ گوجه‏فرنگي 2 قاشق‏غذاخوري
کره 50 گرم
آب 4 ليوان
نخود 1 پيمانه
جعفري و گشنيز براي تزيين
نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوري
سرکه يک چهارم پيمانه
پياز نگيني 1 عدد

1e0349902015b033021cee1d2902b2f6.jpg

7c1d5e33448565245ca9c019950229c3.jpg

طرز تهيه:

طرزتهيه خمير:

تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بيفزاييد. آرد را تا حدي اضافه کنيد که خمير به دست نچسبد. خمير را به مدت نيم ساعت داخل کيسه به آن استراحت دهيد.
طرز تهيه مواد مياني:
گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و کمي ورز دهيد. از گوشت کوفته ريزه‏هايي به اندازه يک فندق درست کرده و تفت دهيد. در صورت تمايل مي ‏توان به گوشت زردچوبه نيز اضافه کرد.

طرز تهيه گوشواره:
خمير را به چهار قسمت تقسيم کنيد با کمک وردنه آنرا به قطر 2 ميلي‏متر باز کنيد. با چاقو مربع‏هاي 2 در 2 سانتي‏ ببريد روي هر مربع گوشت به اندازه يک نخود قرار دهيد. و هر مربع را جدا جدا ببنديد.

طرز تهيه آش گوشواره:
رب گوجه‏فرنگي، پياز،کره و نعنا خشک را تفت مي ‏دهيم و آب اضافه مي‏ کنيم تا جوش بيايد بعد گوشواره‏ها را ريخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه مي ‏کنيم بعد از چند جوش سرکه را نيز اضافه نموده و آش را در ظرف مي ‏کشيم روي آنرا با جعفري تزيين مي ‏کنيم. (مدت پخت نيم ساعت)

انرژي کل: 2500 کیلوکالري
 

پیوست ها

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#3
چقدر خوشمزه...

سپاس...
 
بالا