1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آش گوشواره (آذربايجان – قفقاز)

شروع موضوع توسط naziiiii ‏Nov 28, 2013 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. مواد لازم براي خمير
    تخم مرغ 1 عدد
    نمک نصف قاشق چايخوري
    آب يک دوم پيمانه
    آرد 3 پيمانه

    مواد لازم براي مواد مياني (کوفته سرگنجشکي)

    گوشت چرخ کرده 200 گرم
    پياز رنده شده 1 عدد
    زرد چوبه مقداري
    نمک و فلفل به‏ ميزان لازم

    مواد لازم براي آش

    رب‏ گوجه‏فرنگي 2 قاشق‏غذاخوري
    کره 50 گرم
    آب 4 ليوان
    نخود 1 پيمانه
    جعفري و گشنيز براي تزيين
    نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوري
    سرکه يک چهارم پيمانه
    پياز نگيني 1 عدد

    [​IMG]

    [​IMG]

    طرز تهيه:

    طرزتهيه خمير:

    تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بيفزاييد. آرد را تا حدي اضافه کنيد که خمير به دست نچسبد. خمير را به مدت نيم ساعت داخل کيسه به آن استراحت دهيد.
    طرز تهيه مواد مياني:
    گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و کمي ورز دهيد. از گوشت کوفته ريزه‏هايي به اندازه يک فندق درست کرده و تفت دهيد. در صورت تمايل مي ‏توان به گوشت زردچوبه نيز اضافه کرد.

    طرز تهيه گوشواره:
    خمير را به چهار قسمت تقسيم کنيد با کمک وردنه آنرا به قطر 2 ميلي‏متر باز کنيد. با چاقو مربع‏هاي 2 در 2 سانتي‏ ببريد روي هر مربع گوشت به اندازه يک نخود قرار دهيد. و هر مربع را جدا جدا ببنديد.

    طرز تهيه آش گوشواره:
    رب گوجه‏فرنگي، پياز،کره و نعنا خشک را تفت مي ‏دهيم و آب اضافه مي‏ کنيم تا جوش بيايد بعد گوشواره‏ها را ريخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه مي ‏کنيم بعد از چند جوش سرکه را نيز اضافه نموده و آش را در ظرف مي ‏کشيم روي آنرا با جعفري تزيين مي ‏کنيم. (مدت پخت نيم ساعت)

    انرژي کل: 2500 کیلوکالري
     
    setareh و ★SARINA★ از این پست تشکر کرده اند.
  2. setareh

    setareh ღشرمنده دستای پینه بسته پدرممღ

    10,641
    63,408
    88,247
    ممنون...
     
    naziiiii از این پست تشکر کرده است.