• این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آش رشته

ارسال ها
1,992
لایک ها
6,962
#1
225f1980e0667ef7d15d6fa65bf6d16b.jpg

آش رشته از معروف‌ترین آش‌های ایرانی است. در طبخ این آش از سبزیجات مخصوص مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، و برگ چغندر و انواع حبوبات نظیر نخود، عدس، انواع لوبیاها و رشتهٔ آشی استفاده می‌شود. این آش را غالباً با کشک اما گاهی با سرکه مصرف می‌کنند. از دیگر محتویات آن نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ می‌باشند.

مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

  • رشته مخصوص آش / 200 گرم
  • سبزی آش ( تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز ) / 1 كیلو
  • نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) / 450 گرم
  • نعناع خشك / 4 قاشق
  • پیاز متوسط / 4 عدد
  • كشك ساییده غلیظ / 1 لیوان
  • آرد / 2 قاشق
  • روغن / به میزان لازم
  • نمك و فلفل / به میزان لازم
طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می كنیم.
بعد با پیاز سرخ كرده ( كه كمی زردچوبه به آن زده ایم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد.
بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرتباً هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در ظرف می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .

.
 

پیوست ها

pirane

خسته ام خسته . . .
ارسال ها
1,236
لایک ها
4,653
#4
چقدر خوشمزه...

سپاس...
 
بالا