1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آش رشته

شروع موضوع توسط FLOWER BUD ‏Apr 23, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. [​IMG]

    آش رشته از معروف‌ترین آش‌های ایرانی است. در طبخ این آش از سبزیجات مخصوص مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، و برگ چغندر و انواع حبوبات نظیر نخود، عدس، انواع لوبیاها و رشتهٔ آشی استفاده می‌شود. این آش را غالباً با کشک اما گاهی با سرکه مصرف می‌کنند. از دیگر محتویات آن نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ می‌باشند.

    مواد لازم ( برای 4 نفر ) :

    • رشته مخصوص آش / 200 گرم
    • سبزی آش ( تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز ) / 1 كیلو
    • نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) / 450 گرم
    • نعناع خشك / 4 قاشق
    • پیاز متوسط / 4 عدد
    • كشك ساییده غلیظ / 1 لیوان
    • آرد / 2 قاشق
    • روغن / به میزان لازم
    • نمك و فلفل / به میزان لازم
    طرز تهیه:

    حبوبات را از قبل خیس می كنیم.
    بعد با پیاز سرخ كرده ( كه كمی زردچوبه به آن زده ایم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد.
    بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند. سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرتباً هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در ظرف می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .

    .
     
    stranger و ايران از این پست تشکر کرده اند.
  2. ايران

    ايران دست هایم را بگیر... نترس تنهایی واگیر ندارد....!

    6
    173
    229
    :ninja:
     
    stranger و FLOWER BUD از این پست تشکر کرده اند.
  3. :cautious:
     
    stranger از این پست تشکر کرده است.