1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آش ترش / مخصوص چهارشنبه سوری

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مواد لازم برای تهیه آش ترش:

    زولنگ – چهار بسته
    سیرسبز و گشنیز و شوید – از هر کدام یک بسته
    نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
    چغندر قرمز – چهار عدد
    اناریجه – دو بسته
    گزنه – ۵۰۰ گرم
    کدو تنبل خردشده – نصف عدد
    نخود، لوبیاچیتی، باقلا با پوست و عدس – از هر کدام ۱۰۰ گرم
    خرده برنج خیس‌کرده – ۲۵۰ گرم
    رب انار – دو پیمانه
    سیر و پیازداغ – به میزان لازم

    طرز تهیه ی آش ترش:

    حبوبات و باقلا را جداگانه بپزید. چغندرهای قرمز را هم جداگانه آب‌پز و سپس رنده ‌کنید. در ظرفی بزرگ‌تر کمی روغن ریخته زردچوبه را تفت داده و بعد خرده برنج را همراه چهار پیمانه آب بپزید. وقتی برنج لعاب‌داد، سبزی آش را به همراه حبوبات، باقلا و چغندر رنده‌شده اضافه ‌کنید. در مرحله آخر کدوی خردشده، رب انار و نمک را هم به آش افزوده و پس از این‌که آش کاملا جا افتاد در ظرف کشیده و با سیرداغ و پیازداغ تزئین نمایید.

    نکته:
    این آش معمولا در چهارشنبه‌سوری مصرف می‌شود و عموما هم چند خانواده با هم درست می‌کنند. در صورتی که سبزی‌های اصلی آش را نداشتید می‌توانید از سبزی آش معمولی هم استفاده کنید.