1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آش ترش / مخصوص چهارشنبه سوری

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,169
    16,976
    1,260
    مواد لازم برای تهیه آش ترش:

    زولنگ – چهار بسته
    سیرسبز و گشنیز و شوید – از هر کدام یک بسته
    نمک، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
    چغندر قرمز – چهار عدد
    اناریجه – دو بسته
    گزنه – ۵۰۰ گرم
    کدو تنبل خردشده – نصف عدد
    نخود، لوبیاچیتی، باقلا با پوست و عدس – از هر کدام ۱۰۰ گرم
    خرده برنج خیس‌کرده – ۲۵۰ گرم
    رب انار – دو پیمانه
    سیر و پیازداغ – به میزان لازم

    طرز تهیه ی آش ترش:

    حبوبات و باقلا را جداگانه بپزید. چغندرهای قرمز را هم جداگانه آب‌پز و سپس رنده ‌کنید. در ظرفی بزرگ‌تر کمی روغن ریخته زردچوبه را تفت داده و بعد خرده برنج را همراه چهار پیمانه آب بپزید. وقتی برنج لعاب‌داد، سبزی آش را به همراه حبوبات، باقلا و چغندر رنده‌شده اضافه ‌کنید. در مرحله آخر کدوی خردشده، رب انار و نمک را هم به آش افزوده و پس از این‌که آش کاملا جا افتاد در ظرف کشیده و با سیرداغ و پیازداغ تزئین نمایید.

    نکته:
    این آش معمولا در چهارشنبه‌سوری مصرف می‌شود و عموما هم چند خانواده با هم درست می‌کنند. در صورتی که سبزی‌های اصلی آش را نداشتید می‌توانید از سبزی آش معمولی هم استفاده کنید.
     
    pirane از این پست تشکر کرده است.
  2. pirane

    pirane خسته ام خسته . . .

    1,241
    4,584
    5,280
    چقدر خوشمزه...

    سپاس...