1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آشنایی با طرز تهیه شیرینی آلمانی

شروع موضوع توسط Sαяαb ‏Jul 26, 2015 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. Sαяαb

    Sαяαb فـــرفــــريـ❤ مدیر ارشد همراه انجمن

    6,198
    18,061
    91,149

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید


    در این مطلب که توسط یکی از بینندگان «تابناک با تو» ارسال شده است طرز تهیه شیرینی آلمانی را به شما آموزش می دهیم.
    در این مطلب که توسط خانم زهرا... یکی از بینندگان تابناک باتو ارسال شده است طرز تهیه شیرینی آلمانی را به شما آموزش می دهیم.
    2cf5a10b059c827db72e129855b00af5.

    مواد لازم:پودرقند 100گرم
    روغن جامد 300گرم
    شربت بار یا عسل گرم 60گرم
    شیر 60گرم
    وانیل مقدار لازم
    تخم مرغ 1عدد
    آرد 600گرم
    مارمالاد یا ژله مغزی یا شکلات (برای تزیین) به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    *درابتدا روغن وپودرقند را باهم مخلوط می کنیم به صورتی که نرم وپوک شود.
    *به ترتیب شربت یاعسل، تخم مرغ، شیر ووانیل را اضافه می کنیم و همه اینها را با هم مخلوط می کنیم.(نباید مواد را زیاد هم بزنیم فقط در حد مخلوط شدن ویکدست شدن)
    *بعد آرد را اضافه می کنیم وبا قاشق به آرامی فقط در حد یکدست شدن کامل به هم می زنیم نه بیشتر.
    *خمیر کمی حالت چسپنده دارد که با قرار گرفتن در یخچال درست می شود.
    *خمیر را در نایلون در یخچال می گذاریم تا خنک شود وبتوان آن را قالب زد(یک تا دو ساعت)
    *بعد خمیر را از یخچال خارج می کنیم وآن را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز کرده وقالب می زنیم.برای قالب زدن می توانیدمقار خیلی کم آرد زیر خمیر بپاشید.
    *شیرینی های قالب زده را به مدت 20دقیقه با حرارت 150درجه در فر قرار می دهیم.شیرینی ها باید کمی تغییر رنگ دهند.
     
    ®ŁáÐɏ §¡£Vë و خاک پای حضرت زهرا... از این پست تشکر کرده اند.