1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آشنایی با روش تهیه‌ی خاگینه هویج

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏May 27, 2012 در انجمن انواع دسر و شیرینی

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    مواد لازم این خاگینه عبارتند از: هویج، تخم مرغ، روغن مایع، گردو، پودر قند، دارچین، پودر پسته یا خلال پسته، شکر، آب‌لیمو و زعفران.

    3b48bf7228df52f156edf7f079e87460.
    مواد لازم:

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    متوسط 3 عدد

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    5 عدد

    روغن مایع 100 میلی لیتر

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    ی خرد کرده 240 گرم

    پودر قند 60 گرم

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    3 قاشق سوپ‌خوری

    پودر پسته یا خلال پسته به میزان لازم



    مواد لازم شربت:
    شکر 400 گرم (2 پیمانه)

    آب 500 میلی لیتر(2 پیمانه)

    آب‌لیمو 1 قاشق سوپ‌خوری

    برای مشاهده لینک ها لطفا ثبت نام کنید و یا اگر حساب کاربری دارید وارد شوید

    حل کره 1 قاشق سوپ‌خوری




    روش تهیه:
    * ابتدا پوست هویج‌ها را بگیرید و پس از شستن آن‌ها را رنده کنید.

    * در کاسه دیگری تخم مرغ‌ها را کمی با چنگال بزنید و هویج را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

    * اکنون قدری روغن در تابه ای که بهتر است مستطیل باشد، بریزید و روی حرارت تند قرار دهید تا روغن کاملاً داغ شود.

    * آنگاه مایه را درون تابه بریزید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتی‌گراد بپزید.

    * سپس خاگینه را از فر خارج کنید و مخلوط گردو، پودر قند و دارچین را روی آن بریزید.

    * حالا خاگینه را رول کنید و در قالب مستطیل شکل (لوف) بگذارید.

    * شربت را روی آن بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود.

    * حالا خاگینه را در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با پسته تزئین کنید.



    روش تهیه شربت
    * شکر و آب را داخل قابلمه مناسبی بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

    * پس از حل شدن شکر حرارت را کم کنید و بعد از یکی دو جوش آب‌لیمو را به آن بیفزایید و بعد از 3 تا 4 دقیقه زعفران را اضافه کنید و پس از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید.

    انرژی کل 4700 کیلو کالری
     
    lovedove و Admin از این پست تشکر کرده اند.
  2. ★SARINA★

    ★SARINA★ بانوی زمستان:d

    11,703
    27,122
    1,447
  3. Sonya

    Sonya حس خوبيه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تـــو پس زده

    10,226
    58,479
    33,493
    عالي بود