1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

آشنایی با روش آش بلغور ( یارما شورباسه )

شروع موضوع توسط MahD!ye ‏Feb 17, 2014 در انجمن انواع خورشت و آش

  1. MahD!ye

    MahD!ye مدیربخش زنگ تفریح

    15,168
    16,846
    1,083
    آشنایی با روش آش بلغور ( یارما شورباسه )

    [​IMG]

    مواد لازم :
    سیب‌زمینی متوسط: یک عدد متوسط
    فلفل‌دلمه‌ای کوچک: یک عدد
    گوجه‌فرنگی: یک عدد
    بلغور: یک پیمانه
    لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
    پیاز: یک عدد
    رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
    نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
    نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
    لیمو ترش تازه: به مقدار لازم
    طرز پخت :
    * بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
    * سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
    * پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.
    * نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.
    * سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
    * بلغور را با کمی آب به بقیه‌ی مواد اضافه کنید.
    * یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌زمینی نرم شود.
    * اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.
    * سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.
    * مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.
    آش بلغور ما یک آش لعاب‌دار خوش‌رنگ و روست که موقع سرو، آب لیمو ترش تازه می‌زنید و نوش جان می‌کنید.