1. این پایگاه به ثبت ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران رسیده است.

    مهمان عزیز سپاس بابت بازدید شما از تالار گفتگوی دهه هفتادی ها.

    عضویت در انجمن رایگان بوده و برای عموم باز میباشد . با صرف 30 ثانیه یکی از اعضای دهه هفتادی ها شوید .

«کوفته هویج و تره» با دستپخت بروجردی ها

شروع موضوع توسط Sαяαb ‏Jul 18, 2016 در انجمن غذاهای سنتی

  1. Sαяαb

    Sαяαb فـــرفــــريـ❤ مدیر ارشد همراه انجمن

    6,198
    18,061
    91,149
    کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که خیلی از شهرها دستور تهیه منحصر به فرد خودشان را برای آن دارند. در این مطلب هم طرز تهیه کوفته هویج و تره را به شما آموزش می دهیم که منحصر شهر بروجرد است.

    مواد لازم:

    • گوشت چرخكرده 400 گرم
    • هویج‌ رنده‌كرده 5 عدد متوسط
    • پیاز رنده‌كرده 1 عدد متوسط
    • تره‌ی خردكرده نصف پیمانه
    • نمك و زردچوبه به میزان لازم
    • گردوی خردكرده یك‌دوم پیمانه
    • آرد نخودچی 4 قاشق سوپخوری
    • تخم‌مرغ 1 عدد
    • روغن به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه‌ی سس كوفته:

    • پیاز خردكرده 1 عدد كوچك
    • روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
    • آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
    • رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری
    • نمك و فلفل به میزان لازم
    • شكر 3 قاشق سوپخوری
    • سركه یك‌سوم پیمانه

    b9aaf30d2f312b81f020fff795ba2b1d.

    طرز تهیه:

    1-در ظرف مناسبی، گوشت، هویج، پیاز و تره را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه نمک، زردچوبه، گردو و آرد نخودچی را همراه با تخم‌مرغ به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید تا چسبنده شود.

    2-بعد هر بار قدری از مایه بردارید و در دست گرد كنید و در روغن داغ سرخ نمائید. حالا سس كوفته را آماده كنید و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفته‌ها بیفزائید. حدود

    3-نیم ساعت صبر كنید تا در سس بپزد.

    روش تهیه‌‌ی سس كوفته:

    1-پیاز را در روغن تفت دهید. آرد را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود. رب گوجه‌فرنگی را نیز بیفزائید.

    2-اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه را به سس اضافه نمائید، كمی آب بیفزائید و صبر كنید تا سس بجوشد.
     
    ×امیرمحمد × از این پست تشکر کرده است.
  2. ×امیرمحمد ×

    ×امیرمحمد × Special Sir

    1,125
    11,530
    44,501
    باید خوشمزه باشه :smile:
     
    Sαяαb از این پست تشکر کرده است.